vineri, 24 februarie 2017

De ce sunt proşti bărbaţii?




De ce sunt proşti bărbaţii?
Dar hai să nu fim răutacioase.
De ce sunt prosti toţi bărbaţii?
14 Februarie.
Valentine`s Day-o sărbatoare împrumutată de la Americani pentru a celebra ziua dragostei şi a cuplurilor. Pare o nimica toată pentru troglodiţii cu care împartim patul. Dar pentru noi,femeile,este o zi în care uităm toate lucrurile urate şi negre din relaţie şi ne devotăm complet lor,barbatiilor.Ei bine,te astepţi să îţi aducă  măcar o floare (nu ne aşteptăm să vină cu un întreg buchet),o cutie de bomboane (pe care oricum nu o mâncăm pentru că suntem la dieta,să fim frumoase şi slabe,tot pentru ei ),o felicitare, în cel mai frumos caz, aşa să te faca să crezi că nu a uitat.
Dar ei,nu.Nu sunt în stare să te facă să te simţi femeie, nici măcar în momentele alea. Insistă să creadă că nu este nevoie de atât de multă atenţie şi afectiue. Ei sunt niste masculi Alfa, nu îşi arată slabiciunile.Trebuie să ştii că te iubeşte,nu e nevoie să o mai arate.
Prostii!!Sunteti niste fraieri.

15 Februarie
V-aţi certat,tu erai nervoasă, el făcea pe inabordabilul. Nu va vorbiţi.Erai hotărâtă să nu îl ierţi orice ar fi.

24 Februarie
Dar este ziua de Dragobele,iar tu ca o tolomaca ai trecut cu vederea peste faptul că nu aţi sărbătorit în 14 februarie şi te astepţi ca astazi să iţi aducă ceva. Le tot găsim scuze penibile ,ne spunem cu jumătate de gură: Normal că nu am facut nimic de Valentine`s Day,asta nici măcar nu este sărbătoarea noastra. Şi cu toate că suntem conştiente de aceste lucruri tot asteptam un gest de la ei.
25 Februarie

Are rost sa mai continui?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu